O nama

/ˈmav(ə)rɪk/imenica – neortodoksna ili osoba neovisnog mišljenja

Maverick Partners svojim klijentima pruža široki spektar savjetodavnih i financijskih usluga koje im omogućavaju ostvarenje njihovih strateških ciljeva.

Naša misija je pružanje najboljih rješena prilagođenih svakom pojedinom klijentu kako bi zadovoljili njihove specifične financijske i strateške potrebe neovisno o kompleksnosti.

Naše višegodišnje iskustvo u financijskom svijetu obuhvaća razna poslovna područja kao što su korporativne financije, restrukturiranje, savjetovanje o strukturi kapitala i upravljanje imovinom, što sadašnjim i budućim klijentima daje sigurnost da smo sposobni riješiti sve probleme koji se pred nas postave.

NAŠ TIM

U našoj korporativnoj kulturi je da želimo privući i zadržati najveće talente u industriji jer se naš uspjeh temelji na našim zaposlenicima. Kontinuirano smo u potrazi za vrhunskim profesionalcima predanim da stave interese i želje klijenata na prvo mjesto, pružajući pri tome vrhunsku uslugu, stvarajući time dodatnu vrijednost za naše klijente.

Zvonimir Bušić

Direktor prodaje

Čime se bavimo

Dinamično i izazovno poslovno okruženje današnjice, zahtjeva ispravne i pravovremene financijske odluke koje su ključne za dugoročni uspjeh i razvoj poduzeća.

Strateško savjetovanje kompanija

Savjetujemo vlasnike, članove uprava i viši management oko strateških financijskih i poslovnih rješenja koja uključuju strateške akvizicije (pripajanja), izdvajanja poduzeća, prodaju te ostale poslovne kombinacije.

Restrukturiranja i ostale poslovne situacije

S iskustvom koje imamo s izazovnim visoko kompleksnim strukturama kapitala i specijalnim situacijama, naše usluge uključuju optimizacija strukture kapitala, reorganizacije, prikupljanje kapitala, vansudske nagodbe i rješenja, spajanja i akvizicije, neovisne procjene i druge savjete koji stvaraju dodatnu vrijednost našim klijentima.

Savjetovanje o strukturi kapitala

Pružamo ekspertizu u savjetovanju o strukturi kapitala te rješenjima u korporativnim financijama.

Upravljanje imovinom

Maverick Wealth Management d.o.o., u 100% vlasništvu Maverick Partners d.o.o., kompanija je koja upravlja alternativnim investicijskim fondovima te nudi distinktivan i neovisan dugoročan pogled na investiranje, strukturiranje i zaštitu imovine klijenata, stvarajući investicijske prilike koje čine razliku za naše klijente.

Zašto odabrati nas

Gradimo dugoročne odnose s našim klijentima kroz neovisne, nepristrane, pouzdane savjete kojima im pomažemo da ostvare svoje zadane strateške ciljeve.

NAŠE VRIJEDNOSTI

Stručnost

Naši partneri imaju dugogodišnje iskustvo na hrvatskom financijskom tržištu te u gospodarskom okruženju zbog čega jamčimo profesionalnim pristupom. Vjerujemo da je jedini put ka uspjehu upornost, profesionalizam i odanost.

Samostalnost

Naš tim objektivan je i neovisan pri donošenju pojedinih savjeta. Svaki savjet i investicijsko rješenje, donošeno je isključivo nakon dubinske analize potreba i mogućnosti klijenta te uzimajući u obzir dugoročan efekt na klijenta.

Integritet

Nastojimo izgraditi i očuvati dugotrajne poslovne veze te se pri tom pridržavamo snažnih moralnih načela. Naš fokus je stvoriti povjerenje i pouzdanost kod klijenata te time doprinijeti do najbolje suradnje na obostranu korist.

Ustrajnost

Što kažemo to i ostvarimo.
Ulažemo dovoljno vremena kako bismo se pobliže upoznali s klijentom te kako bi na što kvalitetniji način izgradili poslovni odnos.

Novosti

Email:
info@maverick.hr

Telefon:
+385 1 6471 055

Adresa: Ulica grada Vukovara 269d/II
10 000 Zagreb, Croatia