O nama

Maverick Wealth Management je neovisno društvo specijalizirano za upravljanje alternativnim investicijskim fondovima osnovano u Hrvatskoj.

Sposobni smo prepoznati i iskoristiti sve prilike i mogućnosti koje se pojave na tržištu (opportunity investing), pri čemu njegujemo fundamentalni pristup investiranju (value investing).

Naš investicijski tim posjeduje znanje i iskustvo u upravljanju različitim oblicima financijske imovine, te sposobnost iskorištavanja i pronalaženja sinergija bilo na javnim ili privatnim tržištima koristeći pritom različite alternativne investicijske strategije.

Cilj nam je izgraditi pouzdan i odgovoran odnos s našim klijentima, partnerima, kolegama, zajednicom i kompanijama u koje ulažemo.

Nudimo distinktivan i neovisan dugoročan pogled na investiranje, strukturiranje i zaštitu imovine klijenata, stvarajući investicijske prilike koje čine razliku za naše klijente.

 

Opći podaci o društvu:

Naziv društva: Maverick Wealth Management d.o.o. za upravljanje alternativnim investicijskim fondovima
Sjedište: Ulica grada Vukovara 269d, 10 000 Zagreb, Hrvatska
E-mail: info@mwm.hr
Pravni oblik: Društvo s ograničenom odgovornošću
Djelatnosti društva: Osnivanje i upravljanje alternativnim investicijskim fondom
Revizor Društva: RSM Croatia d.o.o., Josipa Vargovića 2, 48 000 Koprivnica
Datum osnivanja Društva: 03.04.2019.
Datum upisa u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu: 19.04.2019 (MBS 081238469)
OIB: 81230330818
Broj odobrenja za rad koje je izdala HANFA: Klasa: UP/I 972-02/18-01/54
Temeljni kapital: 1.000.000,00 kn
Osnivač: Maverick Partners d.o.o., Ulica grada Vukovara 269d/II, Zagreb, 08837858038

MWM fondovi

MWM 1

“Multi-asset opportunity” fond koji investicijski cilj ostvaruje ulaganjem pretežito u private equity, mezzanine i ostale kreditne strukture, a izložen je pretežito CE-SEE regiji.

MWM 2

“Multi-asset opportunity” fond koji investicijski cilj ostvaruje ulaganjem pretežito u private equity, nekretnine, mezzanine i ostale kreditne strukture, namijenjen je investitorima s dugoročnim investicijskim horizontom, a izložen je pretežito Hrvatskoj.

MWM Infinity Alpha

“Multi-strategy” hedge fond koji investicijski cilj ostvaruje ulaganjem primarno u blue chip dionice na razvijenim tržištima, gdje će jedna od korištenih strategija biti long-short.

Alternativni investicijski fondovi s privatnom ponudom namijenjeni su profesionalnim i kvalificiranim ulagateljima koji posjeduju dovoljno znanja i iskustva u investicijskim proizvodima.

Naš tim

Mario Žakman

Predsjednik Uprave

Petar Kutleša

Član Uprave

Nikola Palić

fond manager

Goran Gilić

back office specijalist

Biljana Jagarčec

Middle office specijalist

Novosti

Email:
info@mwm.hr

Telefon:

Adresa:
Ulica grada Vukovara 269d,
10 000 Zagreb, Croatia